Cloettas Juleskum 2016

Ett julfirande blir aldrig komplett utan en skål juleskum från Cloetta. Just nu i år gör Cloettas legendariska julgodis emellertid julen kanske ännu lite bättre. Smaken är nämligen ”Tomtegröt & Kanel” och årets julrim på påsen är ”Gröt och tomte i ett, nu är julen komplett”.

Grädde och vanilj med en touch av kanel

Julgröt som smaksättning på juleskum – hur är det möjligt? Jo, det är egentligen inte så svårt. Julgröt är ju gräddig och kan ha inslag av vanilj, och på toppen passar givetvis lite kanel alldeles utmärkt. Det är just dessa smaker Cloetta har stoppat in i årets skörd av juleskum.

Skumtomtarna har den klassiska formen. I stället för originalets rosa inslag har Cloettas juleskum 2016 dock ljust bruna inslag. Färgen skvallrar om jultomtarnas smak av kanel.

Originalet finns självklart kvar

För den som inte gärna ruckar på jultraditionerna och absolut inte vill byta julgodis, finns självklart Cloettas klassiska juleskum med jordgubbssmak kvar i sortimentet. Detta julgodis har faktiskt tillverkats ända sedan 1960-talet! Även skumhjärtana som är doppade i mjölkchoklad finns att köpa i år, nu även i burk.